BMB GROUP

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 50€ ΚΑΙ ΑΝΩ

Χρειάζεστε βοήθεια?
Καλέστε μας στο 210 764 0588

Η Ιστορία Μας

Κάπως έτσι Ξεκίνησαν όλα για την Μελισσών Έργο..

από το 2014

ένα χόμπι και την αγάπη μας για την Μέλισσα, που δεν άργησε να έρθει με το πρώτο άγγιγμα του πρώτου τελάρου, όταν ένας φίλος μελισσοκόμος μας πήγε στο Μελισσοκομείο του για επίσκεψη.

Η πρώτη υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου και απέναντι στην Μέλισσα, σεβόμενος τον τρόπο με τον οποίο εργάζεται, είναι να πάω να ολοκληρώσω ένα μεγάλο κύκλο Σπουδών.

Ξεκίνησαν

Οι σπουδές μου

Οι σπουδές μου ξεκίνησαν με το ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ, όπου έμεινα στο μελισσοκομείο ως αρχάριος για να μάθω κάποια πράγματα από τις ίδιες τις μέλισσες. Φτάνοντας όμως σε ένα αρκετό πλήθος μελισσοσμηνών για έναν αρχάριο μελισσοκόμο, αντιλήφθηκα ότι οι σπουδές μου έπρεπε να συνεχιστούν σε Ανώτερο επίπεδο και έτσι αποφάσισα να γραφτώ στο (ΙΓΕ) ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.

Καταξιωμένους Μελισσοκόμους

διδάχθηκα δίπλα σε

Διδάχθηκα δίπλα σε καταξιωμένους μελισσοκόμους ,λιγότερο από ένα έτος, τακτικές-μεθόδους και χειρισμούς, πλέον σε επαγγελματικό επίπεδο , οι γνώσεις όμως δεν ήρθαν μόνο από αυτά, τα βιβλία ήταν και θα είναι πάντα ο καλύτερος Δάσκαλος της Μελισσοκομίας.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου και την κατοχή του πτυχίου ( ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥ),αναζήτησα μια Ανώτατη Βαθμίδα .η οποία ήρθε μέσα από γραπτές εξετάσεις στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και την πιστοποίηση του Τεχνίτη μέσω του ISO 17024, το οποίο μου χορηγήθηκε από την TUV AUSTRIA.

Πλέον η ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΕΡΓΟ, αριθμεί αρκετά μελισσοσμήνη, για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της.

Πως προέκυψε το όνομα ΜΑΥΒΕΕ;

Και κάπως έτσι η ΜΑΥΒΕΕ βρήκε το δρόμο στο μονοπάτι της ομορφιάς.

Μετά από το ταξίδι των μελισσών και την παραγωγή των μελιών, οι εξαίρετες πρώτες ύλες και τα παράγωγα της μελισσοκομίας μας οδήγησαν στην παραγωγή ΦΥΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ.

ΜΑΥ…ευγενική προσέγγιση

ΒΕΕ η αφετηρία μας σε όλα η ΜΕΛΙΣΣΑ…

Β (τα αρχικά από το επίθετο  του ιδρυτή)

Παίρνοντας τα παράγωγα της μελισσοκομίας δημιουργήσαμε μια σειρά εξαιρετικών προϊόντων.

Η Maybee σε συνεργασία με την Μελισσών Έργο παράγουν φυσικά καλλυντικά, υψηλών απαιτήσεων.

Ακολουθήστε μας στο ταξίδι ομορφιάς

ΜAYBEE THE SOUND OF NATURE IS THE PATH OF BEAUTY.

Η Ομάδα Μας

Γιώργος Μπέσκος
ΙΔΡΥΤΗΣ
Ακινδύνα Δικαιούλια
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
Μαρία Νικολάου
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
Ανέζα Καραμπαλή
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Προϊόντων & Υπηρεσίων

Πιστοποιήσεις
Στα προϊόντα μας έχουν γίνει όλοι οι απαιτούμενοι έλεγχοι που εξασφαλίζουν την ασφάλεια τους για τους καταναλωτές ( Έλεγχος Αλλεργιογόνων & SAFETY ASSESSMENT).
H κυκλοφορία των προϊόντων Μελισσών Έργο έχει καταχωρηθεί στο Διεθνές Μητρώο Κωδικών GS1 GERIP.
H μελισσοκομία είναι στην οικογένεια μας αρκετά χρόνια και ως παραγωγός μελισσοκόμος (ΕL – 901/1241), η αγάπη μου για την μέλισσα και την φύση με έκαναν να θέλω να το μεταδώσω στους ανθρώπους.
Η παραγωγή των καλλυντικών μας γίνεται σε πιστοποιημένο εργαστήριο φυσικών καλλυντικών με μοναδικό σκοπό να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, που εμπιστεύονται ταυτόχρονα η φύση, ο άνθρωπος και η επιστήμη.
Τα καλλυντικά μας ειναι 100% φυσικά καλλυντικά, CRUELTY FREE , με ΝΟ PARABENS. Γιατί όλοι μαζί έχουμε την δύναμη να κάνουμε την διαφορά.
Previous
Next
Καλάθι αγορών κλείσιμο